Kauan aikaa olen jo miettinyt, että olisi kiva alkaa pitää tällaista "blogi-päiväkirjaa", johon voisi itselleen ja myös muille dokumentoida omia aikaansaannoksiaan. Samalla saisi varmaan hyviä vinkkejä muilta samanhenkisiltä ihmisiltä ja ehkäpä jopa uusia ystäviä :)

Viime jouluna sain joululahjaksi ompelukoneen, joka lojui paketissaan melkein puoli vuotta olkkarin nurkassa, mutta sitten kesällä iski innostus. Eka kävin hakemassa Eurokankaasta jotain paloja ja tein huiveja ja lyhentelin verhoja, mutta sitten iski isompi mielenkiinto ja aloin selailemaan internetin ihmeellistä maailmaa ja löysin monta ihanaa kangaskauppaa ja siitä se homma sitten lähti :)

Eka väsäilin tytölle pipoja ja puolihameita ilman mitään sen kummempia kaavoja, mutta kun aloin löytää ihania kankaita niin ajattelin, että nyt on saatava niistä kunnollisia vaatteeita. Tilasin muutaman peruskaavan ja niitä muokkaamalla olen nyt sitten saanut jotain päälläpidettävää aikaiseksi.

Tilasin itsellenikin parit kaavat, mutta niiden suhteen onkin ollut hieman haastavampaa. Kaavoja omalle kropalle pitääkin aika paljon muokkailla, jotta saisi istuvia vaatteita, mutta eiköhän se siittä sitten lähde sekin homma :)

Lisään nyt tähän kuvan ihan ekoista aikaansaannoksista :)

 

pipot-normal.jpg

Ekat pipot tytölle. Molempiin lisäsin pienet rusetit tytön pyynnöstä.