Moda Style-lehdessä oli lasten paidan kaavat ja niillä tein sitten tytölle eka yhden paidan. Koko oli 134 ja tyttö käyttää 122/128-koon vaatteita ja paidasta tuli aika kapoinen ja pitkä, mutta siis hyvä kuitenkin. Pääasia, että "asiakas" oli tyytyväinen :D Tämän paidan tein pallokankaasta ja toisesta pallokankaasta tein sitten hameen ilman mitään se kummempia kaavoja. Myös nuo muutamat mekot on sellaisia, että katsoin vähän jotain ohjetta netistä ja yhdistelin sitten omaan makuun sopivaksi.

Myös muutamia tuubihuiveja on tullut tehtyä. Jostain blogista bongasin ohjeen, miten saa tehtyä huivin, jossa se kuvio on molemmilla puolilla. (Olipas hieno selostus ;) )

Tilasin Minikean paidan ja leggareiden kaavat ja tein niillä paidan eka tytölle ja sitten kaverin lapselle synttärilahjaksi paidan. Leggareita tein parit sillä ihan peruskaavalla ja tein myös sillä vähän leveämmällä mallilla yhdet leggarit.. Kaikista ei nyt olekaan tähän hätään kuvia, kun en kerennyt ottamaan ja nyt ovat pyykissä sitten.. No, myöhemmin enemmän kuvia.

Pipoja olen tehnyt sitä mukaa, kun tyttö on tehnyt "tilauksia" mikä olis kiva kangas pipolle..

Ihan tavallisella ompelukoneella olen nyt tähän asti tehnyt näitä vaatteita. Tänään kävimme äitini kanssa katsomassa saumuria, mutta haluamani oli loppu ja huomenna saan tiedon, koska niitä saapuu lisää eli pääsen sitten saumurin opettelun ihmeelliseen maailmaan. Katsotaan mitä siitä tulee :)

Tässä muutamia kuvia aikaansaannoksista:

 pallohuivi-normal.jpg

Tytön huppari on ostettu, mutta paidan, huivin ja hameen olen tehnyt itse.

paitahamehuivi-normal.jpg

Apina-leggareista tuli hieman liian jämptit, joten ne lahjoitin eteenpäin ja pitäisi nyt tehdä kaksiväriset leggarit tytölle noista samoista kankaista, kun on paidassakin.

apinapuku-normal.jpg

Äidille ja tyttärelle samis-pipot :)

ta%CC%88htipipot-normal.jpgleggarit-normal.jpg

Tämä paita meni kaverin pojalle synttärilahjaksi, mallina on tyttö. Tyttö myös valitsi hihojen kankaat.

lahjapaita-normal.jpg1239598_10151880465917641_606956065_n-no1235263_10151880465922641_187169025_n-no