Viikonloppuna vietettiin tytön 6-vuotias synttäreitä ja hän halusi teemaksi Monster High:n. Katsoinpa hänen kanssaan sitten Monster High-elokuvaa, että vähän pääsin perille mitä sieltä koulusta löytyy ja sen pohjalta loin sitten koristukset kotiin. Aika paljon käytin Halloween-tavaroita, kun aika samantyylistä siellä Monster High:ssa tuntui olevan, ainakin minun mielestäni.

Itse askartelin kutsut päiväkotikavereille ja itse koitin mahdollisimman paljon myös askarrella kaikkea koristusta kotiin. Päivänsankari ainakin itse oli tyytyväinen lopputulokseen ja sehän onkin tärkeintä.

Tytölle tein Clawdeen Wolfin asun, peruukki ostettiin valmiina, mutta en halunnut ostaa valmista pukua, koska musta ne on ihan ylihintaisia. Menimme sitten yhdessä tytön kanssa Eurokankaaseen ja hän sai valita topin kankaan. Samanlaista kangasta, kun tällä nukella on toppina, ei ollut, joten hän valitsi sitten kimaltelevan pinkin paljettikankaan. Eipä ollut yllätys, koska hän tykkää kaikesta pinkistä ja kimaltavasta :) Myös vyö ja kaulakorut on itse tehtyjä.

Tytön kuvasta, jossa näkyy puku, on kasvot sutattu, koska en halua tuoda lastani esille julkisessa blogissa. Halusin kuitenkin laittaa kuvan koko asusta, koska tässä näkyy myös peruukki.

Muutamia kuvia kodista.viiritCOPY-normal.jpgtakkaCOPY-normal.jpgkeittio%CC%88o%CC%88COPY-normal.jpgeteinenCOPY-normal.jpg

vierashuone2-normal.jpgtuolit-normal.jpgseina%CC%883-normal.jpgkeittio%CC%88nikkuna-normal.jpg

Kutsukortit näyttivät tältä.

kutsut-normal.jpg

Aluspaita ja tuo valkoinen bolero oli jo olemassa.

clawdeenpuku2-normal.jpg